Wie ben ik? Even voorstellen


Ik ben Gerlinde Jägers, moeder van vier hooggevoelige kinderen. 

Doordat ik zelf wel eens vastliep met mijn kinderen en het soms even niet meer wist, ben ik in contact gekomen met de Luisterkindmethode. 

Deze methode heeft mij hele waardevolle handvaten en inzichten gegeven. Het liet me niet meer los, wat een prachtige methode. Zodoende heb ik mezelf opgegeven bij de opleiding en mag ik mezelf nu officieel Luisterkindwerker noemen. 

Wat betreft Engelen, deze zijn voor mij zo duidelijk aanwezig. De ene keer voel ik ze, dan zie ik ze en soms is de lijn heel direct en hoor ik ze. Om hier mee naar buiten te treden, die stap was heel moeilijk. Maar nu ik die stap eenmaal gezet heb, voel ik me zoveel meer mezelf. Dit ben ik en daar ben ik trots op!

Dat ik in de workshops dan ook een doorgeefluik mag zijn voor de Engelenenergie, daar ben ik dankbaar voor.

Gegevens

Praktijk Gerlinde

Kievitstraat 62

3265 CB  Piershil

Telefoon: 06-22 61 50 34

E-mail:  info@praktijkgerlinde.com 

KVK: 66495504