Samen met de Engelen, vanuit je hoofd naar je hart

Dit jaar gaan we weer op reis met de Engelen. Een reis waarin transformatie een belangrijke rol speelt, persoonlijke ontwikkeling en onvoorwaardelijke liefde.

Engelen staan namelijk voor onvoorwaardelijke liefde, hierin kunnen we nog veel van de Engelen leren en hoe mooi is het als je jezelf dit toestaat? Hierin mag leren? Je gaat vanuit je hart aan jezelf werken, groeien, en de Engelen ondersteunen je hierbij met hun liefdevolle energie.

Samen en met de Engelen leer je dingen en/of situaties anders te benaderen, waardoor je omgeving (vaak) ook mee veranderd. Het begint echter bij jezelf en Engelen brengen je meer naar je hart, je gevoel.

Tijdens de workshops leer je hoe je stap voor stap in contact kunt komen met de Engelen. Hoe je de signalen van de Engelen kunt herkennen, maar ook hoe je in de energiefrequentie van hen kunt komen en blijven. Dit leer je aan de hand van meditaties, activaties en oefeningen, maar ook doordat er veel ruimte wordt geboden voor persoonlijke processen.

We gaan dus echt op reis samen met de Engelen, waarbij er stukken van jezelf worden aangeraakt die losgelaten en/of geheeld mogen worden.

Deze workshops zijn geïnspireerd op de workshops van Willem Boeren, door hem ben ik opgeleid om dit mooie engelenwerk te kunnen doen.

Liefs

Gerlinde

Locatie: op aanvraag

Begeleiding: Gerlinde Jägers

De reis bestaat uit 3 dagworkshops, 6 avond workshops, werkboekjes, kaartenset symbolen van de helende engelen van Ingrid Auer, edelstenen en geurfrequentie’s zijn inbegrepen in dit jaartraject.

Prijs: 375 euro, betaling in 6 termijnen is mogelijk

Dag 1, Afstemmen op de Engelen

Avond 2, Violette Vuur en de Engelen van het Violette Vuur

Avond 3, Engel van je Hart

Avond 4, De Wonderen van de Engelenvleugels

Dag 5, Helen met de Engelen

Avond 6, Derde oog Activatie

Avond 7, Lichtbollen en de Engelen

Avond 8, Aartsengel Michaël en het vrouwelijke zwaard

Dag 9, Kabbala