De Luisterkindmethode

Wat is nu precies een Luisterkindafstemming? Hoe gaat dat in zijn werk?

Deze vraag komt veel voorbij. Bij een Luisterkindafstemming maak ik contact met een kind of volwassene via de energie. Dit gaat op afstand, je hoeft dus nergens naar toe voor een afspraak voor jezelf of je kind.

Doordat je contact maakt via de energie, zit je op een dieper liggende laag, het onderbewuste.  Zo ontstaat er een gesprek wat ik op papier zet. Ik luister vooral, maar stel ook vragen die vooraf gesteld zijn door de ouders of door de kinderen zelf. Dit kunnen vragen zijn die te maken hebben met bijvoorbeeld boosheid, verdriet, in bed plassen of als je behoefte hebt aan nieuwe inzichten. 

Het kind of de volwassene geeft zelf aan wat er verteld mag en kan worden, kortom je bent zelf aan het woord. De methode gaat er van uit dat alle antwoorden in ieder mens aanwezig zijn. Met een Luisterkind-afstemming komen die antwoorden naar voren en worden tegelijkertijd op een heldere manier verwoord en op papier gezet.

 Een luisterkindafstemming helpt je een stapje verder!

Deze methode is geschikt voor iedereen, dus zowel voor kind als volwassene en heb ik geleerd bij Diana van Beaumont. 

Een luisterkindafstemming wordt op afstand gemaakt. De gegevens die ik van je nodig heb vraag ik je per mail. De afstemming krijg je ook per mail toegestuurd. 

Een luisterkindafstemming kost € 77

Heb je vragen of wil je een afstemming laten doen? Stuur gerust een berichtje!